23.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022

L’Ajuntament té la intenció de comprar un immoble a s’Horta, ja que hi ha una manca d’espais municipals en aquest poble.

Actualment els veïnats duen a terme activitats a diferents immobles cedits a l’Ajuntament. El Centre Cívic està ubicat en un local cedit pel Govern balear, també hi ha un punt de biblioteca i s’hi duen a terme altres activitats, com són tallers de cuina, activitats de ball, reunions d’associacions, etc. La Tercera Edat du a terme la seva activitat en un espai cedit pel Bisbat.

D’altra banda, l’Ajuntament necessita un local per emmagatzemar el material que la Brigada Municipal fa servir per dur a terme el manteniment dels espais públics.

Així, el batle ha explicat que l’objectiu d’adquirir un immoble és concentrar a un mateix lloc les diferents associacions i entitats que hi ha a s’Horta, que sigui ampli, i que es pugui unificar la gestió i disminuir les despeses que ocasiona tenir diferents espais. Els infants tampoc compten amb un espai per realitzar activitats lúdiques, i així es cobriria la seva demanda.

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”