17.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 22 octubre 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

L’Ajuntament té la intenció de comprar un immoble a s’Horta, ja que hi ha una manca d’espais municipals en aquest poble.

Actualment els veïnats duen a terme activitats a diferents immobles cedits a l’Ajuntament. El Centre Cívic està ubicat en un local cedit pel Govern balear, també hi ha un punt de biblioteca i s’hi duen a terme altres activitats, com són tallers de cuina, activitats de ball, reunions d’associacions, etc. La Tercera Edat du a terme la seva activitat en un espai cedit pel Bisbat.

D’altra banda, l’Ajuntament necessita un local per emmagatzemar el material que la Brigada Municipal fa servir per dur a terme el manteniment dels espais públics.

Així, el batle ha explicat que l’objectiu d’adquirir un immoble és concentrar a un mateix lloc les diferents associacions i entitats que hi ha a s’Horta, que sigui ampli, i que es pugui unificar la gestió i disminuir les despeses que ocasiona tenir diferents espais. Els infants tampoc compten amb un espai per realitzar activitats lúdiques, i així es cobriria la seva demanda.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar