10.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 24 gener 2022
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

La pandèmia ha empès cap a noves tendències a l’hora de menjar, principalment per a la gent gran que viu tota sola. Per això, l’Ajuntament ha iniciat la modificació de l’ordenança municipal del servei d’ajuda a domicili per incloure-hi l’oferta de menjar a domicili per a persones grans o amb certes necessitats, i que sigui a un preu assequible.

D’acord amb un conveni que es va firmar fa uns mesos entre el Consell Insular, l’Ajuntament i l’entitat Aproscom, la intenció és que es posi en marxa la cuina de l’Hospici, edifici on actualment hi ha el Centre de Dia a la planta baixa, i Aprocosm emprarà les habitacions del primer pis.

Així, la mateixa cuina de l’edifici, a més d’atendre les necessitats dels usuaris, també podria preparar menjar per a les persones que puguin ser usuàries d’aquest servei de menjar a domicili.

La regidora de Serveis Socials, Catalina Soler, ha explicat que aquesta “és una demanda que ens han fet molts de ciutadans els darrers mesos, per això feim feina per posar-ho en marxa”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar