12.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 30 novembre 2022

L’Ajuntament ha presentat les activitats que es duran a terme aquest Nadal al municipi. L’encesa de la il·luminació serà dissabte dia 3 de desembre a les 18 hores a la plaça de sa Font de Santa Margalida. Tots els infants que hi vulguin participar, ho podran fer, ja que entre tots es donarà el sus a les festes nadalenques.

Els actes s’iniciaran el 3 de desembre i finalitzaran el 8 de gener.

Els raconets de Nadal seran als carrers de Felanitx els dies 3, 10 i 17 de desembre; les paradetes nadalenques a Portocolom es faran els dies 9 i 16 de desembre, mentre que a s’Horta i a Cas Concos es realitzaran el diumenge 18 de desembre.

Com cada any es comptarà amb la col·laboració dels Reis de la Il·lusió on qui vulgui podrà apadrinar una carta. Entre dia 27 i 30 de desembre al pavelló poliesportiu Guillem Timoner es farà el Parc Infantil de Nadal on es podrà gaudir de castells inflables, pistes, tallers i algunes sorpreses. Residents i visitants podran gaudir de diferents contacontes, jocs populars, tallers, cercaviles, actuacions de música en directe, paradetes d’artesania i producte local, xocolatades, teatre, esport, etc.

Al gener arribaran les Majestats els Reis d’Orient, però abans els nins i nines del municipi podran deixar les seves cartes al patge reial a Felanitx i a s’Horta el 30 de desembre, a Portocolom dia 29, mentre a Cas Concos hi haurà com sempre la bústia reial on els infants podran deixar les seves peticions. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran com cada any el 5 de gener carregats de regals per repartir a totes les nines i nins que s’han portat bé durant tot aquest any 2022.

darreres notícies

et pot interessar

Condemna en veu baixa