6.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023
La pregonera Maria Binimelis llegint el pregó de les festes
La pregonera Maria Binimelis llegint el pregó de les festes

Diumenge, festivitat de Sant Isidre, començaren les festes patronals de s’Horta. Una missa, el pregó i un concert a càrrec de la Banda de Música de Felanitx en foren els primers actes que han continuat tots aquests dies i continuaran aquests pròxims i fins a l’11 de juny, perquè a més de Sant Isidre també celebren Cinquagesma.

Diumenge, al pati de l’escola Reina So-fia, la veïnada, Maria Binimelis Amengual va ser l’encarregada de llegir el pregó de les festes. Va fer un repàs a la seva vida al poble i als inicis del turisme a Cala Ferrera, i també del paper de la dona i de l’evolució i emprenedoria que han tengut dins la societat, concretament dins l’hortarrina, a qui dedicà el pregó.

Recordà com es preparaven les festes anys enrere, des de la posada dels paperins, les torroneres, fins a les corregudes de cintes o el fi de festa. Dedicà unes paraules per a tota la seva família, a les amistats i als qui li han fet costat en la seva trajectòria professional. Va animar els joves a participar de les festes i de la vida del poble.

Tot seguit, la banda de música oferí el concert.

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”