14.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 12 abril 2021
Miquel Llabrés, nou cap de la Policia Local
Miquel Llabrés, nou cap de la Policia Local
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Miquel Llabrés ha estat nomenat nou inspector en cap de la Policia Local. Dilluns es va incorporar a la plantilla en comissió de serveis per un termini d’un any, prorrogable a dos.
Llabrés, de 49 anys i resident a Inca, es va incorporar a la Policia Local de Banyalbufar l’any 1992. Dos anys després, el 1994, entrà a formar part del cos policial d’Inca, on ha fet feina fins ara, i ha passat pels diferents departaments. Ha estat a la unitat de la policia de barri i a intervenció immediata. El 2005 va ascendir a la categoria d’oficial, i exercí de cap de torn. Ha dirigit la unitat de prevenció amb l’objectiu de prevenir conductes antisocials o delictives en espais públics. A més, ha donat suport tècnic a les diferents unitats del cos, principalment a l’àrea de trànsit. A finals del 2017 va ser nomenat oficial adjunt a la Prefectura, participant de manera activa en la direcció del cos.

Miquel Llabrés és diplomat en Treball Social per la UNED, compta amb diferents cursos professionals relacionats amb la policia local, d’oficial, de subinspectors, de policia tutor, monitor de tir o de defensa personal.

El nou cap policial ha explicat que “venc amb molta il·lusió, esper adaptar-me el més aviat possible. He triat Felanitx com una opció de futur i esper poder acabar la meva carrera aquí. S’ha de fer feina en els diferents nuclis de població i sobretot preparar la desescalada que ens ve”.

El batle, Jaume Monserrat, li ha donat la benvinguda. “L’objectiu amb aquesta incorporació és el compromís que hi havia per part de l’Ajuntament de refer tota l’estructura de comandament. Donar l’estabilitat que es necessita a un cos policial; esperam que la decisió presa sigui encertada i que les millores fetes reverteixin en un millor servei”.
A l’acte de presa de possessió també hi va assistir el regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastià Adrover, qui li desitjà sort i encerts en aquesta nova etapa.

La plantilla de la Policia Local està formada per 36 efectius: 1 inspector en cap, 1 subinspector, 6 oficials i 21 policies, a més d’un oficial i 5 policies en segona activitat. També hi ha un agent més de baixa permanent. Actualment hi ha 10 policies manco que fa tres anys, cosa que significa un dèficit important. El mateix passa a molts altres municipis de les Illes, per això molts de batles demanen que es facin nous cursos per acccedir al cos i que s’equiparin tots els municipis.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar