16.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 7 juny 2023
Part de les activitas i parades dels polítics es concentraren a sa Font
Part de les activitas i parades dels polítics es concentraren a sa Font

Contacontes a la plaça s'Arraval
Contacontes a la plaça s’Arraval
El músics ajudaren a animar la diada firal
El músics ajudaren a animar la diada firal

Molta gent —una gentada— es va passejar diumenge de matí per la fira. Malgrat l’anunci de pluja, el temps va acompanyar i els carrers del centre es varen omplir de paradetes i de gent. A més dels veïnats del poble, també hi havia molta gent de fora, principalment turistes, que varen gaudir tant de les parades habituals com de les activitats complementàries que s’havien preparat.

També molt concorreguda, tant de flors i plantes com de visitants, va estar, un any més, la mostra de flors i plantes que des de fa anys organitza la Llar de la Gent Gran, però que antany organitzaren altres entitats del poble. El concurs-mostra fa més de seixanta anys —pel que hem pogut esbrinar— que se celebra. Fa cinquanta anys l’organitzava el Centre d’Art i Cultura.

Dia 28 a s’Horta

La de maig és la primera de les fires que es fan al nostre municipi. La pròxima serà a s’Horta, diumenge dia 28, i coincidirà amb el dia de les eleccions. Precisament, diumenge passat, a la de Felanitx, en plena campanya, els partits polítics muntaren paradetes i els candidats es passejaren pel recorregut de la fira. Repartiren propaganda i donaven alguns obsequis.

darreres notícies

et pot interessar

Amàlia Salas López-Cepero

“A Felanitx ens falten polítiques culturals valentes”