19.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 24 juny 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Presentació de l’associació Amics i Amigues dels Animals de Felanitx
Fa poc temps un grup de persones ens vàrem reunir per posar en marxa una associació per a la defensa dels drets dels animals del carrer; abandonats i perduts del nostre municipi. Després de fer molta feina i de tenir tota la paperassa administrativa a punt, volem comunicar que està legalment constituïda l’associació Amics i Amigues dels Animals de Felanitx.

L’associació comença a fer les primeres passes i està a la disposició de tothom i oberta a suggeriments i aportacions. Resta molta feina a fer, i per seguir fent camí necessitam l’adhesió de nous socis i sòcies. Malauradament, encara no comptam amb els recursos necessaris per fer front a rescats ni custòdies, per la qual cosa animam qualsevol persona que ens vulgui donar una mà a fer-ho. Així mateix, confiam a aviat tenir materialitzat el suport de les institucions públiques.

Seguirem informant de les activitats a través de les pàgines d’aquest setmanari i de les xarxes socials. De moment, ens podeu seguir a Facebook o posant-vos en contacte a través del correu amicsdelsanimalsfelanitx@gmail.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar