17.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 7 juny 2023
Els nins dins l’autocart, dirigint-se a una activitat

Després d’un any sense colònies ni activitats per a joves, aquest estiu la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament ha intentat recuperar la normalitat fent activitats i extremant les mesures de seguretat, amb la finalitat que els infants i joves recuperassin els seus espais de socialització i d’aprenentatge comú.

Una vuitantena de joves han participat durant el mes de juliol i fins a mitjan agost de les sortides d’estiu. Tot i les mesures sanitàries, han pogut gaudir d’activitats a la natura, esportives i d’oci. A més, 42 nins i nines d’edats compreses entre els 8 i els 11 anys han participat d’una nova edició de les colònies d’estiu.

Gaudint d’activitats dins la mar

I, ahir, dijous, varen acabar les escoletes d’estiu. Més de 250 nins i nines han anat passant durant aquestes setmanes per les diferents escoletes de Felanitx, Portocolom i Cas Concos. Tots han pogut gaudir del contacte amb els companys, tallers, jocs, esports i activitats refrescants.

Gaudint d’activitats dins la mar

La regidora d’Educació i Joventut, Marta Cano, explica: “Em sent satisfeta de l’evolució de totes les activitats fetes aquest estiu. Perquè els assistents estiguessin més segurs hem volgut oferir a les famílies fer un test de saliva als infants i que puguin iniciar el curs escolar sabent que estan bé. Des de l’Ajuntament s’ha fet un esforç per tenir unes escoletes d’estiu inclusives i estic agraïda al suport que hem tingut des de l’entitat Aproscom”.

darreres notícies

et pot interessar

Amàlia Salas López-Cepero

“A Felanitx ens falten polítiques culturals valentes”