14.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 30 novembre 2022

En el darrer Ple de l’Ajuntament es va aprovar per nou vots a favor (el govern) i vuit en contra (l’oposició) una segona pròrroga del contracte del servei de recollida dels iglús (contenidors) de paper-cartó, vidre i envasos, la recollida de voluminosos i la neteja viària del municipi. Es va prorrogar per un any més o fins que entri en funcionament el nou sistema de recollida de residus, l’anomenat selectiu porta a porta, previst —si no hi ha cap denou— per a l’estiu que ve.

Però la cosa comença a allargar-se. El lot 2 del futur servei de recollida de fems (servei de vigilància i control de les àrees d’aportació vigilades, recollida de voluminosos, gestió de la deixalleria i de la deixalleria mòbil) s’ha declarat desert perquè no s’hi ha presentat cap empresa i s’ha acordat iniciar un nou expedient.

Aquest lot se sol fer amb reserva de mercat, és a dir, que només s’hi poden presentar unes determinades empreses, les anomenades del tercer sector. Ara, per tal de trobar concursant, s’obrirà a totes les empreses en general.

S’aprovà per 10 vots a favor (govern i Vox), mentre que la resta s’hi va abstenir.

Als altres dos lots, 1 i 3 (recollida de fems i neteja) sí que s’hi han presentat empreses i en continua la tramitació.

darreres notícies

et pot interessar

Condemna en veu baixa