5.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 3 febrer 2023

Aquestes són les retransmissions que oferirem a la nostra seu la pròxima setmana:

Diumenge dia 9, a les 21 hores, Lliga: FC Barcelona – Celta (hi haurà sorteig extraordinari entre els assistents a veure aquest partit, un viatge per a dues persones per anar a veure el partit de Lliga FCB – Vila-real).

Dimecres dia 12, a les 21 hores, Champions: FC Barcelona – Inter de Milà (hi haurà sorteig extraordinari entre els assistents a veure aquest partit, un viatge per a dues persones per anar a veure el partit de Lliga FCB – At. Bilbao).

Dijous dia 13, a les 20.30 h, Eurolliga de bàsquet: FC Barcelona – R. Madrid-

Diumenge dia 16, a les 16.15 h, Lliga: R. Madrid – FC Barcelona.

Volem recordar-vos que és un servei exclusiu per als socis de la Penya en actiu, que podran accedir-hi acompanyats d’un no soci sempre que s’acreditin mitjançant el carnet de soci penyista o bé el DNI, i que a causa de l’aforament limitat de la seu caldrà reservar plaça 24 hores abans de cada partit, a través de l’adreça de correu pbelstamarells@gmail.com.

Els socis que assisteixen a la retransmissió d’un partit o l’altre, de qualsevol secció, participaran en un sorteig mensual de dos viatges per a dos socis de la Penya

darreres notícies

et pot interessar

Rafel Rubio Ferrer, perruquer i empresari, és regidor de Comerç, Indústria, Fires i Mercats a l’Ajuntament de Felanitx

“Hem de recuperar l’experiència de comprar al petit comerç, que sigui com un relat d’emocions, i ho hem de fer entre tots”