21.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 12 abril 2024

Del 2 al 7 d’abril, el Conservatori de Felanitx tornarà a acollir una nova edició de les Chopin Sessions, un projecte organitzat pel centre amb l’Ajuntament i el Centre Cultural que, com ja és habitual des de fa gairebé una dècada, reuneix al Conservatori un grup de joves intèrprets de piano procedents de diversos indrets del món. A més, són molts els amants de la música d’arreu de l’illa que venen a Felanitx per gaudir de les intervencions dels participants.

Enguany participaran en les classes magistrals i en els concerts de les Chopin Sessions un total de dotze joves pianistes que actualment es formen a diversos conservatoris i universitats d’Europa i que són naturals de Hong Kong, Xina, Japó, Bèlgica, Polònia, Pakistan, Suïssa i Espanya —en concret, una participant és de Mallorca.

Es tracta d’un ramell de talentosos jovençans intèrprets de piano que durant la primera setmana d’abril rebran lliçons dels pianistes de reconegut prestigi europeu: Jacques Rouvier (professor de la Universitat Mozarteum Salzburg d’Àustria), Piotr Machnik (professor de l’Acadèmia de Música de Cracòvia, Polònia) i Óscar Martín (professor del Conservatori Superior de Sevilla).

Cal esmentar que els dies 3, 4 i 5 d’abril, a les 19 hores, a l’auditori del Conservatori Municipal (c. Rector Planas, 38) els participats, com és habitual, oferiran uns concerts amb entrada gratuïta.

darreres notícies

et pot interessar