10.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 24 gener 2022
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Malgrat haver suspesos els foguerons i les beneïdes de Sant Antoni a tots els pobles i llogarets, qualque cosa s’ha de fer per no interrompre la celebració d’aquesta festa, que al nostre municipi està molt arrelada i se sol allargar més d’un mes.
Diumenge dia 23, al Parc Municipal hi haurà una ballada popular, entre les 11 i les 13 hores. Hi haurà control de capacitat i tots els assistents hauran de dur mascareta fins i tot per ballar.

D’altra banda, l’Agrupació Abeniara inaugurarà diumenge dia 16 l’exposició Les beneïdes del segle XX, una mostra que es podrà visitar fins al 27 de febrer a la sala Miquel Barceló (primer pis) de la Casa de Cultura. Es tracta d’un recull d’imatges antigues de les beneïdes al municipi fetes abans de l’any 2000, que es varen recopilar l’any passat i al qual es varen presentar prop d’un centenar de fotografies. A l’exposició hi haurà una trentena d’imatges de les quals la més antiga data dels anys 40.

Respecte a la suspensió dels foguerons i beneïdes, el batle, Jaume Monserrat, ha comentat que “la situació ha empitjorat quant a contagis a totes les Illes Balears. A les beneïdes, encara que tenguin un recorregut ample, hi ha concentració de gent a un mateix indret, com és en aquest cas la plaça de sa Font de Santa Margalida. És difícil controlar que la gent no s’aglomeri; no és el mateix que els Reis, quan el recorregut va ser molt més llarg i no hi va haver cap mena d’activitat que concentràs gent a un mateix redol”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar