6.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023
Sebastià Manresa (Foto: Última Hora)

Dissabte passat va morir, després de patir una llarga malaltia, el metge i escriptor Sebastià Manresa Tejedor, es metge Timpano.

En Sebastià, juntament amb en Toni Vicens Massot i altres persones, va formar part de la transició d’aquest setmanari, de mans de l’anterior propietari, Bartomeu Pou, a l’Associació Cultural Setmanari Felanitx – OCB, l’any 2011.

Des d’aquell moment, i fins que la malaltia li ho va impedir, a més de ser el vicepresident de la Junta Directiva, va ser un col·laborador molt actiu. A més d’articles puntuals on va tocar temes molt diversos, entre els anys 2012 i 2016, setmanalment, contribuí amb una entrevista, secció que encara ara té continuïtat i una gran acceptació entre els lectors, com quan ell les feia.

Tot l’equip del setmanari Felanitx li agraïm els anys i la feina de dedicació altruista per ajudar a tirar endavant aquesta publicació, alhora que feim arribar el nostre més sentit condol a tots els seus familiars, en especial a la seva filla Eva, que durant un temps va formar part de l’equip de feina en el disseny i maquetació setmanal.

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”