6.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023
L’artista recollint el premi
L’artista recollint el premi

Biel Llinàs (Felanitx, 1994) va rebre divendres passat el Premi Miquel Casablancas 2022, en la modalitat projecte, per la proposta “Instruccions per a una incorporació immediata”. El premi consta d’una dotació de 3.000 € per a desenvolupar el projecte presentat durant l’any 2022-23, amb el seguiment de Sant Andreu Contemporani, el programa d’arts visuals del districte de Sant Andreu, a Barcelona. El veredicte del jurat, conformat pel crític i comissari Albert Mercadé i les comissàries Alba Folgado i Marta Ramos-Yzquierdo es va fer públic durant la inauguració de l’exposició amb tots els finalistes a La Capella.

Per una altra banda, Llinàs també va ser finalista en la modalitat obra, amb la instal·lació de cintes mètriques “L’artista i l’agrimensor”. L’exposició, titulada “A Reveure Peter Punk”, es pot visitar fins el 28 d’agost a La Capella (C/Hospital, 56, de Barcelona).

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”