15.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 31 març 2023
Una de les classes que ja s’han fet
Una de les classes que ja s’han fet

El 10 de gener es va dur a terme la primera sessió del projecte Musicordes, organitzat entre el Conservatori Municipal i el CEIP Inspector Joan Capó. Es tracta d’una activitat subvencionada en gran part per l’Ajuntament i pel Projecte Erasmus Love music, love yourself (’Estima la música, estima’t a tu mateix’), que pretén acostar la pràctica d’un instrument musical a un nombre més gran dels escolaritzats del nostre municipi durant el seu horari escolar.

Es tracta d’una iniciativa que ja s’ha posat en funcionament a altres indrets, on s’han assolit resultats òptims, i entre els seus beneficis hi ha la igualtat d’oportunitats per a la societat, alhora que un increment i millora de la concentració i dels resultats acadèmics de l’alumnat participant. Aquest projecte s’ha iniciat amb la pràctica del violí i actualment en són beneficiaris 68 alumnes de 3r de primària del CEIP I. Joan Capó.

Per dur endavant l’activitat, l’escola ha hagut de fer una important inversió per comprar els violins i insonoritzar l’aula de música.

Estan al capdavant del projecte pilot i pioner a la nostra ciutat, que es preveu que es dugui a terme al llarg de dos cursos escolars, en Vicenç Bausá (professor de violí del Conservatori Municipal) i na Margalida Massutí i na Sílvia Reverte (mestres de música de l’escola Joan Capó, centre on setmanalment es duen a terme les lliçons del projecte).

darreres notícies

et pot interessar

Marta Obrador Barceló, Actriu, professora de música i directora del Davallament

“El Davallament tot narrat era pesat, per això enguany introduïm text als actors”