25 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 21 juliol 2024
Llaüt San Isidre

L’Associació de Barques Tradicionals de Portocolom informa que, si la mar ho permet, fins dissabte dia 11 el llaüt Sant Isidre romandrà amarrat al moll del Port. La idea és que estigui de portes obertes i el puguin visitar tots els felanitxers i forans que ho desitgin.
El Sant Isidre no és una barca qualsevol, és un llaüt construït a Portocolom pel mestre d’aixa Joan Creus l’any 1925, fet com a llaüt de mitjana per pescar a vela, però que a l’any 1930 va ser decomissat per contraban i actualment està aparellat a la manera tradicional.

El cantautor Ramon Mirabet hi viatja a bord fent una gira per la Mediterrània i oferint un concert a cada port que visiten, i al mateix temps en faran un documental per compartir l’experiència amb tothom.

Tant el patró i la tripulació com l’Associació de Barques Tradicionals de Portocolom estan molt il·lusionats amb aquesta visita pel que representa aquesta barca en la història de Portocolom.

darreres notícies

et pot interessar

“La magnitud de la tragèdia és enorme, fa massa anys que hem d’adaptar-nos a lleis que cada vegada degeneren més l’educació”