25 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 21 juliol 2024

Dissabte passat, gairebé 300 persones assistiren a la inauguració de l’exposició “Recordança de Joan Maimó i Vadell (1921-2001)”. La Coral i uns breus parlaments contribuïren a fer l’acte més emotiu. La iniciativa de la Casa de Cultura i l’Ajuntament dignifica tot el nostre poble.
L’exposició, des de la planta baixa fins al primer pis, fa un recorregut cronològic per la vida i obra del poeta i pintor felanitxer. Hi trobareu ceràmica, escultura, dibuix, pintura, forja… Un vídeo de pocs minuts, en sessió contínua, fa un resum biogràfic i molt didàctic. S’ha editat també un catàleg ben il·lustrat amb diverses col·laboracions (Maria Maimó Vaquer, Kika Bennàsser, Damià Pons, Pere Estelrich…). A la sala Miquel Barceló, un conjunt de vitrines envoltades de pintures permeten observar llibres i documents que completen i complementen la mostra.
Romandrà oberta fins dia 9 d’agost, però no espereu als darrers dies. La gent que ja coneix Joan Maimó passarà gust de bon de veres i la que no descobrirà un poeta i pintor felanitxer que va prestigiar, com el qui més, Mallorca i els mallorquins.

darreres notícies

et pot interessar

“La magnitud de la tragèdia és enorme, fa massa anys que hem d’adaptar-nos a lleis que cada vegada degeneren més l’educació”