15.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 31 març 2023

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones treballadores, Felanitx per la Igualtat organitza una exposició de fotografies mitjançant la qual volen fer una ullada a la història recent de les dones del nostre entorn a través de les imatges de l’arxiu del fotògraf felanitxer Biel Bennàssar.

L’exposició, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, es titula Les nostres sÀvies i inclou una col·lecció d’instantànies que ens mostren la vida quotidiana de les felanitxeres des de finals del segle XIX fins als anys setanta del segle passat. Les imatges ens donen una pinzellada de la història de les nostres padrines i ens serveixen de mirall per entendre on som avui i demanar-nos on volem ser demà.

Per presentar l’exposició, hi haurà una taula rodona en què intervindran, a més de Biel Bennàssar, la feminista Antònia Matamalas, fundadora del col·lectiu Dones de Llevant, i la historiadora de l’art i investigadora de la història de la fotografia a Felanitx Amàlia Salas.

L’acte tendrà lloc diumenge dia 19 de març, a les 19 hores, a la Casa de Cultura de Felanitx, i també s’hi farà l’acte d’entrega de premis del IV Concurs de Microrelats per la Igualtat, que organitza cada any Felanitx per la Igualtat amb motiu del 8-M amb la col·laboració de l’Ajuntament i la participació de tots els centres d’ensenyament del municipi.

darreres notícies

et pot interessar

Marta Obrador Barceló, Actriu, professora de música i directora del Davallament

“El Davallament tot narrat era pesat, per això enguany introduïm text als actors”