7.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023

És un plaer anunciar-vos els actes que amb il·lusió hem preparat pel 19è aniversari de la penya, que tindran lloc els propers dies 25, 26 i 27 de novembre.

El divendres 25, a les 19 h, inauguració de la remodelació de la nostra seu, amb assistència de representació del FC Barcelona, autoritats i distinció especial per als membres del grup Antònia Font, i socis de la nostra penya, Pau Debon i Joan Roca; i a les 20.30 h, sopar 19è aniversari PB Els Tamarells en el Parc Cafè de Felanitx, amb diversos exjugadors del Barça com a convidats.

Preu del sopar: 30 euros socis (35 no socis), nins socis 12 euros (15 no socis).

Punts de venda de tiquets: Parc Cafè, Papereria Cóndor i seu de la penya, indicant nom i segon plat escollit. Les places estan limitades.

El socis que us apunteu al sopar entrareu en un sorteig de tres viatges per a dues persones (socis) per anar a veure els partits FCB – R.Madrid, FCB – Manchester Utd i FCB – At. Madrid.

El dissabte 26 a les 18.30 h, a la seu de la penya, xerrada damunt la història del Barça a càrrec de Salva Torres i Xavi Gamper, net del fundador del FC Barcelona; i a les 20 hores, a la mateixa seu, maridatge de vins i cava de l’exjugador del FC Barcelona Rafael Zuviría.

Preu del maridatge: 15 euros socis (20 no socis).

Punts de venda de tiquets: Parc Cafè, Papereria Cóndor i seu de la penya. Les places estan molt limitades.

El socis que us apunteu al sopar entrareu en un sorteig de tres viatges per a dues persones (socis) per anar a veure els partits FCB – Sevilla, FCB – València, i FCB – R. Mallorca.

El diumenge 27, a les 8.30 h, en el Parc Municipal de Felanitx, vuitena Trail Solidària, enguany dedicada a Cristina de Ves, que pateix una malaltia degenerativa (Gertmann Straüssler Scheinker) i necessita l’ajuda de tots per afrontar el dia a dia.

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”