7.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023
A l’esquerra, Bartomeu Caldentey, Barto
A l’esquerra, Bartomeu Caldentey, Barto

Bartomeu Caldentey, bronze en la Copa del Món d’Aquatló de paratriatló

Els triatletes del club triatló Portocolom, Barto, Brais i Joan Albert participaren el passat cap de setmana en diferents proves que es varen dur a terme al centre de tecnificació El Anillo de Cáceres, situat a l’embassament de Gabriel y Galán.

La jornada del dissabte començà amb el duatló cros en una distàcia de 4,8 km de carrera a peu, 10 km de bici i per acabar en 1,9 de carrera a peu. Circuit molt tècnic i amb molt de fang degut a la pluja caiguda el vespre anterior. En aquesta prova hi va participar en Brais Marques amb un temps de 54 minuts i 34 segons que el va situar en una meritosa 36a posició.

Joan Albert Sastre

La següent prova va ser el dissabte horabaixa amb el campionat d’Espanya d’aquatló, a la qual va participar Joan Albert Sastre, en una distància de 500 metres de natació en l’embassament de Gabriel y Galán acabant amb 2,5 km de carrera a peu, i on el nostre triatleta quedà en una meritòria 14a posició amb un temps de 18 minuts 10 segons.
El mateix dissabte horabaixa hi havia el Campionat del Món d’Aquatló de Paratriatló, al qual participà el nostre paratriatleta Bartomeu Caldentey aconseguint una tercera posició, amb una medalla de bronze molt sofrida després de fer 1000 metres de natació i 5 km de carrera a peu per un circuit ple de fang. Fantàstica posició després de la dura lesió que va patir aquest estiu.

Brais Marques
Brais Marques

I el cap de setmana de triatló acabà el diumenge amb la prova de triatló cros, en un cicuit dur, tant de carrera a peu com de bicicleta degut a la pluja i al vent, i un circuit molt tècnic, agreujat pel fang. En aquesta prova hi participaren, del nostre club, Joan Albert Sastre, que quedà en 21a posició, i en Brais Marques, que quedà el 40, després d’haver nedat 500 metres, 10 km de bicicleta de muntanya i 3 km de córrer per camins i per l’espectacular edificació de El Anillo.

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”