7.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023
Barto, a la Copa Mundial de Paratriatló de la Corunya

El felanitxer Bartomeu Caldentey debuta en una prova internacional organitzada per la Unió Internacional de Triatló, més concretament a la Copa del Món de Paratriatló, que es va dur a terme el passat diumenge a la Corunya. Es tracta d’una prova molt important, ja que era la darrera del cicle olímpic i la qual donava les darreres places per poder participar a les Olimpíades de Tòquio 2021.

La prova va ser en distància esprint. Després de 750 metres de natació, en una mar molt freda, un circuit de bici complicat degut a la pluja i 5 quilòmetres de carrera a peu, en Barto va acabar en una 18a posició de la seva categoria PTS5, paratriatletes amb discapacitats lleus.

És una prova que l’ajuda a evolucionar com a triatleta i que li ajuda a agafar experiència en aquest tipus de proves, en les quals esperam veure’l en la pròxima temporada.
Ara ja preparam la propera prova, del 17 de juliol a Almazán (Sòria), Campionat d’Espanya Escolar per a Autonomies i Relleus Inclusius.

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”