15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 12 abril 2021
Imatge durant el partit a Inca
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

CE Constància: Joan Riutort, Miquel Borràs, Miguel Buades (Sergio Campoy), Marcos Arriaza (Sergio Sanz), Juan J. Seco (José A. Gálvez), Alberto Pareja (Enric Sánchez), Xavier Bauzà, Nicolás Baleani Springolo, Gregorio Julián, Joan Gayà i Antonio M. Torres (Jaume Estrany).

CE Felanitx: Ángel Mingorance, Ait Said (Aitor Vergarachea), Alejandro Iniesta (Juan Cifre), Juan Carlos, Riad Chakroun, Rodrigo Pascual (Julià Maimó), Monir Abdeselam (Jesús Garcia), Assane Ndiaye, Jaime Vidal, Jorge Cano i Sergio Sarmiento (Mohamed Aouaj).
Gols: 0-1 min. 24 Jaime Vidal, 1-1 min. 75 José A. Gálvez.

Àrbitre: Alberto Luis Pérez Galmés, assistit per Gabriel Rodríguez Kruger i David Onetto Bevia. Mostraren targetes grogues al local Miquel Borràs, i als visitants Assane Ndiaye, Monir Abdeselam i Julià Maimó.

Un punt, que haguessin pogut ser tres amb un poc de fortuna, el sumat en el Nou Camp d’Inca davant un equip, el Constància, que compta amb els mateixos punts que l’equip de Paco Navarrete. La primera part fou del Felanitx, i arribà el gol de Jaume Vidal, mentre la segona fou dominada pels inquers i aconseguiren igualar. Després de bastants mesos allunyats dels terrenys de joc degut a una greu lesió, es va produir la tornada del capità Julià Maimó, que va tenir uns minuts per anar agafant ritme de competició.

Els felanitxers continuen sisens amb 12 punts, els mateixos que Sóller, Collera i Constància. Dissabte a les 18 h, a Es Torrentó-Mariona Caldentey, rebran el Manacor. Els manacorins són segons en la taula amb 22 punts.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar