5.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 3 febrer 2023

El primer cap de setmana de febrer, dissabte 4 i diumenge 5, tornarem a organitzar l’expedició Socis a Barcelona, tot un cap de setmana 100 % blaugrana, que inclourà: bus i vol Palma-Barcelona, allotjament, tur pel Camp Nou i assegurança de viatge. Preu per socis: 189 €, i no socis: 229 €. Per a més informació, consultau la Penya Barcelonista.

Els partits que podrem presenciar durant el cap de setmana són els següents:

– Primera divisió futbol masculí: FC Barcelona – Sevilla (Spotify Camp Nou). Preu de les entrades: 55 €, les 15 primeres inscripcions; 70 €, la resta. Gratuïtes per a socis menors de catorze anys. Preu i horari de vol pendent de confirmar.

– Primera divisió futbol femení: FC Barcelona – Betis (Estadi Johan Cruyff). Preu de les entrades: 5 € (disponibilitat molt limitada).

– Bàsquet Lliga ACB, diumenge a les 12.30 h: FC Barcelona – València (Palau Blaugrana). Preu: zona 1, 45 €; zona 4, 20 € (disponibilitat limitada).

Les places estan limitades per a un grup de cinquanta persones, que s’aniran inscrivint per ordre cronològic de reserva, fins a exhaurir-se, i el viatge s’organitzarà si hi ha un mínim de 25 inscripcions. L’expedició quedarà tancada el divendres dia 27, o quan s’exhaureixin les cinquanta places.

Per a més informació i per a la petició de reserves, dirigiu-vos a: Viatges Halcón de Felanitx.

Un dia de partit… Vine a fer Barça, vine a fer Penya!

Les retransmissions

Aquestes són les retransmissions que us oferirem a la nostra seu aquesta setmana:

– Dijous 12 de gener a les 20 h, futbol masculí, Supercopa: Betis – FC Barcelona.

– Divendres 13 de gener a les 20.30 h, bàsquet, Eurolliga: FC Barcelona – Anadolu Efes.

– Dissabte 14 de gener a les 12 h, futbol femení, Lliga: Sporting Huelva – FC Barcelona.

– Diumenge 15 de gener a les 19.30 h, futbol masculí, Supercopa: possible final.

Volem recordar-vos que és un servei exclusiu per als socis de la Penya en actiu, els quals poden accedir-hi acompanyats d’una persona no sòcia, sempre que l’acreditin a l’entrada facilitant-ne el nom i el DNI, i sempre que, a causa de la capacitat limitada de la seu, hagin sol·licitat la seva assistència a una determinada retransmissió amb una antelació mínima de 24 hores abans del partit en qüestió, o bé a través de l’adreça de correu pbelstamarells@gmail.com.

darreres notícies

et pot interessar

Rafel Rubio Ferrer, perruquer i empresari, és regidor de Comerç, Indústria, Fires i Mercats a l’Ajuntament de Felanitx

“Hem de recuperar l’experiència de comprar al petit comerç, que sigui com un relat d’emocions, i ho hem de fer entre tots”