Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 27 abril 2024
El Cadet masculí B, després de guanyar la final de dissabte passat a Felanitx

Cap de setmana de Finals a 4 per als únics equips del club que encara estaven en dinàmica de competició: el Cadet masculí A, que va caure a les semifinals del grup A, i el Cadet masculí B, que es va proclamar campió del grup E a la final de dissabte passat a Felanitx.

Posam així el punt final a les competicions d’aquest curs, però no el punt final a la temporada, ja que des de dilluns passat els jugadors i jugadores del club segueixen entrenant ja amb els seus equips i companys de la propera temporada, a més d’aprofitar aquesta setmana i la següent per dur a terme les sessions de portes obertes per a tots aquells nins i nines que vulguin venir a provar el nostre esport els horabaixes al Guillem Timoner.

CADET MASCULÍ B IFORAVILA – TALLER MASCARÓ BONNÍN 73 – 58 IMPREMTA BAHÍA

Gran final del Cadet masculí B davant l’Impremta Bahía San Agustín, que aconsegueix endur-se la victòria i quedar els primers del seu grup de Preferent aquesta temporada.

Els primers minuts de partit el pronòstic no era aquest. Un parcial 0-10 ens donava un cop de realitat i no quedava més opció que canviar l’actitud i la intensitat. Amb pocs minuts, els nins varen ser capaços de canviar la dinàmica i posicionar-se al capdavant del marcador al final del primer quart, això sí, sense deixar de fer feina ni un segon. Cada cop agafaven més avantatge, i als visitants se’ls va fer impossible retallar-lo.

Una defensa molt intensa i gestions bones en les situacions d’atac: cercar les opcions correctes, jugar amb el rellotge i aplicar el ritme que tocava en cada moment els ha permès gaudir de la merescuda victòria davant un Guillem Timoner ple d’afició.

Molt bona feina, la d’aquests cadets que han mostrat una gran evolució en cada un d’ells al llarg d’aquests mesos i que s’han deixat la pell durant tota la temporada.

Volem donar les gràcies a tots els que ho han fet possible partit rere partit.

Ara venen unes bones vacances per afrontar l’any que ve amb encara més ganes.

CB SA INDIOTERIA A 68 – 58 CADET MASCULÍ A IFORAVILA – INTUROTEL “Hotels & Resorts”

Compromís complicat, el que tenia el Cadet masculí A a les semifinals del primer grup de Preferent i a la pista del segon classificat, CB Sa Indioteria.

Tot i això, els nins havien treballat bé i afrontàvem el partit amb moltes ganes i una forta motivació per intentar superar l’escaló en un escenari ple a vessar de públic on es respirava bàsquet.

Primers minuts de molt de respecte entre ambdós equips, poques cistelles i precipitacions, que feien que el marcador fos empatat quasi tot el primer quart. Un segon parcial per als ciutadans en posava en una situació complicada, que anotaven 5 triples i foradaven la nostra defensa.

Al descans, un marcador crític (39-22) feia pensar en el pitjor, però quan pitjor estàvem vàrem aconseguir recuperar el gen competitiu i guanyàrem el parcial, defensant amb molta més intensitat i valents cap a cistella.

Un darrer quart, en què anàrem fent feina minut a minut, ens va permetre acostar-nos al marcador a 3 punts, a falta de poc menys de 2 minuts, però res més que un miratge, ja que l’esforç físic i mental de remuntar ens va passar factura i finalment va ser l’equip local el que va aconseguir la victòria i el pas a la gran final, que acabaria guanyant.

Només tenim paraules d’agraïment per aquest grup de nins que han treballat setmana a setmana i han estat un exemple de compromís, disciplina i esforç durant tot l’any. Enhorabona a ells i a tots els pares i mares que ens han acompanyat cada diumenge, ja que sense ells no seria possible.