6.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023
L’equip cadet del CE Felanitx
L’equip cadet del CE Felanitx

Aquest equip de la pedrera felanitxera va culminar dissabte amb un gran èxit una temporada immillorable. El seu entrenador, Xim Vidal, ens en fa el balanç:

“Començam pretemporada, el 10 d’agost, carregada de sessions i partits, concretament quinze entrenaments i vuit partits amistosos, on hi hagué de tot. Sorgeixen dubtes, però la sensació és que arribam a l’inici preparats per al que ens vengui.

Debut a casa amb el Santa Catalina, partit no massa brillant, però el tiram endavant per tres gols a un. Primer rival de nivell que ens visita, el Joventut Mallorca, com a primer classificat i tots els partits amb victòries, nosaltres com a segons igual, tots els partits guanyats, i un de descans. Gran actuació de l’equip, que es tradueix en una victòria per 4-0. Aquí agafam la primera posició, que ja seria nostra fins al final. Van passant els rivals, fins a arribar al final de la primera volta, que finalitzam dins Son Servera guanyant 1-3, i aconseguim ’la volta perfecta’.

Avançam amb la segona meitat de curs, ningú aconsegueix aturar el Felanitx fins que arriba dia 9 d’abril, partit de tornada dins l’At. Rafal, en qùe tenim la primera oportunitat de fer campions de Lliga. Ho aconseguírem amb una victòria per 0-2: l’equip es proclama campió amb un bagatge de 69 punts guanyats de 69 possibles. Ens fixam la meta de fer el ple de punts, una altra meta que assolim, 84 de 84 possibles.

Arriba la fase final, primer rival a quarts la UE Petra. Som el millor primer dels cinc grups i ens guanyam el factor camp durant quarts i semis. 5-1 derrotam el Petra a la primera eliminatòria. A semifinals ens espera el Collerense, patírem de valent per doblegar-lo, però ho aconseguim per 2-0. Vitòria apoteòsica!

Només en queda un, i el rival a batre és l’Espanya de Llucmajor en la final; ens enfrontàrem a ells en pretemporada i els guanyàrem. Ja no podem fer servir el factor camp. Ubiquen la final a Santanyí, ambient espectacular i partit disputadíssim, de tu a tu. 0-0 al transcurs dels 80 minuts reglamentaris. Anam als penals i ens acabam imposant a una tanda, per 7-8, on només s’erra un penal. Hem tocat la glòria!”

Componen la plantilla: Joan Fiol, Alejandro Ruiz, Fran Sánchez, Salva Perales, Ossama Benthouami, Miquel Fiol, Raúl Sierra, Leo, Mauri, Alex Freire, José Xim, A. Robles, Jaume Gost, Ismael, Imad, Zakaria Bouhriba, Joan Miquel Vicens, Soufian, Joan Manel i Max. El cos tècnic està format per l’entrenador Xim Vidal, el segon Lolo García i el delegat Toni Prohens. Enhorabona, campions!

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”