15.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 31 març 2023
Emily Czaja
Emily Czaja

Aquest passat cap de setmana, entre el 9 i el 12 de març, la nedadora Emily Czaja nascuda al 2010, del Club Natació Felanitx, juntament amb l’entrenador del club Rommel Macias, ha viatjat a Gijón per participar al XLII Campionats d’Espanya d’Hivern en categoria Infantil, els quals s’han disputat a la piscina de 50 metres de l’històric Club Natació Santa Olaya. Emily ha nedat els 50 papallona amb un temps de 31.18 i ha aconseguit la seva millor marca i la sisena posició de la seva edat. També ha nedat els 50 m esquena amb un temps de 34.47 i ha aconseguit la devuitena posició de la seva edat. Excel·lent participació que la col·loca entre les millors nedadores nacionals a aquestes proves.

Els propers objectius d’Emily són lluitar per les medalles al proper Campionat de Balears a l’estiu de la seva categoria infantil i preparar la seva participació al proper Campionat d’Espanya d’Estiu, que es disputarà a Sabadell el mes de juliol, ja que té les marques mínimes per poder nedar els 50 i 100 m papallona, així com els 50 m esquena. Però ben segur que intentarà, durant el que queda de temporada, aconseguir alguna marca mínima més per als Campionats d’Espanya.

Com sempre, per acabar, des del Club Natació Felanitx es vol agrair molt especialment el suport als seus patrocinadors Inturotel i Ajuntament de Felanitx, així com la col·laboració mostrada pels responsables de la piscina del Poliesportiu Guillem Timoner, gràcies als quals es poden seguir aconseguint bons resultats.

darreres notícies

et pot interessar

Marta Obrador Barceló, Actriu, professora de música i directora del Davallament

“El Davallament tot narrat era pesat, per això enguany introduïm text als actors”