17.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 7 juny 2023
L’equip Júnior femení, després del darrer partit com a local aquesta temporada
L’equip Júnior femení, després del darrer partit com a local aquesta temporada

Aquest passat cap de setmana, totes les mirades estaven posades en el partit del Sènior femení insular, que disputava un partit contra CB Sa Indioteria.

CATEGORIA MINI

CB LA SALLE PALMA 102 –74 CB JOAN CAPÓ IFORAVILA –OBRES I MuNTATGES TONI VENY A

L’inici del matx fou com l’esperàvem: igualat i amb els dos equips cercant córrer i finalitzar ràpidament; 15-18 al final del primer quart. A partir d’aquí La Salle va demostrar estar un escaló per damunt nostre, sobretot físicament, i a poc a poc va anar posant terra pel mig (46-37 al descans).

Al cinquè període, un seguit de pilotes perdudes a camp propi a l’inici fou el detonant, fent que ens costàs molt finalitzar atacs. En canvi, en el darrer, després d’un 11-0 en contra, vàrem demostrar tenir l’agressivitat necessària per competir aquests partits, i l’acabàrem amb un 15-18.

CB JOAN CAPÓ IFORAVILA- MALLORCA HOUSE RENT 84 –65 CB LA SALLE PALMA

El partit va tenir un inici molt bo, ja que els dos equips sortiren a donar el millor. Les nostres nines, des de l’inici, marcaren el ritme del partit amb un joc ràpid, fluid i efectiu. La defensa va ser molt intensa, lluitant totes les pilotes i els rebots, marcà la tònica del partit i gràcies a això aturàrem el seu atac i ens proporcionà bones sortides al contraatac.

CATEGORIA INFANTIL

CB JOAN CAPÓ IFORAVILA – ENERSIB SL 60 – 89 CB ÀGORA PORTALS A

Primers 20 minuts de partit en què les coses anaven igualades, movent bé la pilota i trobant les millors opcions en atac. En defensa teníem moltes desconnexions; males defenses de l’1×1 i mala gestió en el rebot, cosa que feia que no poguéssim desferrar-nos de l’equip visitant. Tornada de vestidors amb la mateixa dinàmica. Al darrer quart, una mala gestió de les emocions ens passà factura fent-nos rendir i tirar la tovallola de tota la feina feta durant tots els minuts anteriors, obrint l’equip visitant la diferència final.

CB CONSELL B 50 – 63 CB JOAN CAPÓ IFORAVILA – TRàNSFERS NICOLAU B

Un mal inici de partit amb molt poca intensitat defensiva feia que les locals agafessin distància al marcador. Un temps mort ens va fer canviar la dinàmica del partit i llavors sí que la defensa intensa va treure els seus fruits podent córrer al contraatac i jugar el que sabem.

Un segon quart poc vistós feia que la diferència no fos gaire notable, però després de la passada pels vestidors, que va servir per tenir les idees clares, aconseguírem aquesta intensitat defensiva que va dur bons resultats i, finalment, poder dur la victòria a casa.

CLUB SANT JOSEP A 80 – 51 CB JOAN CAPÓ IFORAVILA – CONSTRUCCIONS I REFORMES VIVES A

Sortida en tromba de les locals amb un parcial de 12-0 que feia pensar que havíem quedat adormides a Felanitx. A partir d’aquí, reacció de les nines per retallar el marcador fins a un 32-25. Temps mort local per intentar aturar la nostra bona dinàmica i deixant un parcial de 17-1. A la tornada de vestidors, l’equip va aconseguir jugar sense pressió, sumant cistelles després de bones accions ofensives i igualant la intensitat davant un equip molt més físic que nosaltres.

Derrota, però amb la sensació que vàrem fer tot el que estava en les nostres mans en un complicat partit marcat per les circumstàncies i les lesions.

CATEGORIA CADET

CB JOAN CAPÓ IFORAVILA – ACCÉS BALEAR B 96 – 34 BC SANTANYÍ

Bon partit en línies generals dels nostres cadets de primer any. Tothom va anotar i va aportar en defensa. Fórem capaços de combinar accions individuals i joc col·lectiu. Aquest era el nostre repte, i en molts de moments de partit gaudírem d’aquest joc. Tot el que es fa en conjunt és més gratificant que fer-ho sols, des d’un simple cafè a un partit de bàsquet, i aquesta és la nostra bona notícia.

Ànims! Setmana per regenerar: a la pròxima ens toquen 3 partits. Com a la NBA!

UGUI SALLE 51 – 63 CB JOAN CAPÓ IFORAVILA – LADRILLERÍAS MALLORQUINAS A

Sortida a la pista amb un alt nivell defensiu però sense acabar de trobar l’equilibri entre la transició ràpida i la paciència suficient per anotar en atac estàtic; tot i això, 4-18 acabats els primers 10 minuts.

No trobàrem aquesta estabilitat fins al tercer quart, però els ciutadans varen estar més encertats de cara a cistella (37-54, min. 30). Al darrer període aconseguíem un màxim avantatge de 24 punts. A partir d’aquí el partit va ser un autèntic desgavell, accions sense cap sentit i jugant amb la sensació de tenir el partit tancat i pensant ja més en la difícil visita a Calvià.

CATEGORIA JÚNIOR

CB JOAN CAPÓ – SANTANYÍ IFORAVILA – RAMADERS AGRUPATS 38 – 22 CB SINEU

Darrer partit de la fase regular a casa en què la victòria ens dona opcions de poder recuperar la primera posició a la darrera jornada.

Va ser un partit dur i avorrit on les defenses varen ser el principal protagonista, especialment per la molt bona zona de les de Sineu i el seu ràpid balanç defensiu.

En la segona part ens vàrem adaptar millor a la defensa rival, moure la pilota amb rapidesa, anotar tirs, i posar distància entre els dos equips i endur-nos la victòria.

LLIGA INSULAR FEMENINA

CB JOAN CAPÓ IFORAVILA – ÀRIDS I SERVEIS GRAVERA CA N’ALOU 44 – 42 CB SA INDIOTERIA

Guanyar ens assegurava el factor pista per a les semifinals. Sabíem que havíem de sortir a les totes i sense especular davant les terceres classificades de la lliga.

Partit amb baixa anotació, en què la zona visitant ens va impedir fer atacs fluids. Així i tot, aconseguírem trobar bons moments a les dues cistelles. Aconseguírem recuperar-nos d’una mala sortida a pista i al final sumar una ajustada victòria que ens assegura acabar entre les dues primeres i disputar la semifinal per al títol d’Insular a Felanitx λ 1, 2, 3, conyac!

darreres notícies

et pot interessar

Amàlia Salas López-Cepero

“A Felanitx ens falten polítiques culturals valentes”