14.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 12 abril 2021
imatge del partit Cardassar - Felanitx CE
Imatge de Aureliuss (www.deportebalear.com)
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

CE CARDASSAR: Bernat Rosselló, Gabriel A. Roig, Pau Soler (Jonathan Martínez), Sergi Febrer, Jaume Alzamora (Isaac Calvo), Jaume Fernández, Adrián Hernández, Javier López, Julià Llull (Miguel Alessandro) (Joan Sansó), Stefi Luis Bona i Abel Julve.

CE FELANITX: Ángel Mingorance, Aitor Vergarachea, Ait Said, Alejandro Iniesta, Juan Carlos, Riad Chakroun, Monir Abdeselam (Antoni Beas), Assane Ndiaye, Jaime Vidal (Jesús Garcia), Jorge Cano i Sergio Sarmiento (Mohamed Aouaj).

GOLS: 0-1, min 34, Jaime Vidal; 0-2, min 80, Jaime Vidal.

ÀRBITRE: Pau Muntaner Ruiz, assistit per Sergio Balle Reus i Aina Aguiló Ferriol. Mostraren targetes grogues als locals Miguel Alessandro, Abel Julve, Jaume Alzamora i Sergi Febrer, i als visitants Alejandro Iniesta, Sergio Sarmiento, Jaime Vidal I Monir Abdeselam.
Partit de rivalitat comarcal, el jugat en Es Moleter de Sant Llorenç, on els locals començaren dominant amb una ocasió clara d’Adri Hernández que va acabar al pal. El Felanitx va respondre amb una altra acció que acabà amb gol, el primer de Jaime Vidal. En la segona part, els llorencins intentaren l’empat però en una altra vegada el felanitxer Vidal aprofità per aconseguir el 0-2 i d’aquesta forma sumar tres punts importantíssims que deixen el Felanitx en la sisena posició amb onze.

Aquest dissabte a les 15.30 h l’equip de Paco Navarrete visita el Constància a Inca. Els inquers són setens amb els mateixos punts que el Felanitx.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar