15.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 31 març 2023

Més de 50 socis es desplaçaran a Itàlia, quasi 100 samarretes commemoratives comanades, i per a completar el desplegament de la penya, a les 19 hores a la nostra seu, podreu seguir la gran final de la UEFA Women Champions League que jugaran al Juventus Stadium el FC Barcelona i l’Olympique Lionnais. Les barcelonistes jugaran la tercera final dels darrers quatre anys. De forma excepcional hi podran accedir tant socis com no socis.

I no acaba aquí tot el que us oferim, l’equip de bàsquet juga la Final Four i si dijous guanya les semifinals davant el R. Madrid (a les 21 hores podreu veure el partit a la nostra seu), dissabte posarem un altre servei de televisió a les 19 hores per a poder seguir els dos partits de forma simultània, les dues finals de Copa d’Europa, la de futbol femení i la de bàsquet masculí.

Completarem la setmana amb el FC Barcelona – Vila-real de futbol masculí, diumenge a les 22 hores, que també oferirem a la nostra seu per a tancar la temporada.

Recordau fer la reserva de plaça al correu pbelstamarells@gmail.com 24 hores abans de cada partit, ja que l’aforament és limitat.

Assemblea anual de socis i sòcies

Aquest dilluns, a les 20 hores en primera convocatòria i a les 20.30 h en segona convocatòria, a la nostra seu (c/Horts, 50, de Felanitx) tindrà lloc l’Assemblea anual de sòcies i socis de la Penya Barcelonista Els Tamarells, amb el següent ordre del dia:

1.- Informe de gestió de la temporada 2021-2022.

2.- Balanç econòmic de la temporada 2021-2022.

3.- Activitats previstes per a la temporada 2022-2023.

4.- Pressupost per a la temporada 2022-2023.

5.- Renovació de càrrecs de la junta directiva i perspectives de futur de l’entitat.

6.- Sorteig de viatges per al primer partit de Lliga i primer de Champions de la temporada 2022-2023

7.- Torn obert d’intervencions

darreres notícies

et pot interessar

Marta Obrador Barceló, Actriu, professora de música i directora del Davallament

“El Davallament tot narrat era pesat, per això enguany introduïm text als actors”