14.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 30 novembre 2022
En Tòfol Bennàssar amb un dels competidors
En Tòfol Bennàssar amb un dels competidors

Una de les darreres proves d’enguany era el Màster Monty Tour, a les instal·lacions del CT Felanitx, aquest cap de setmana passat. Abans de pegar el bot de categoria benjamí a aleví, en Bernat Bover Monserrat es va proclamar campió del Circuit. Aprofitant la bona ratxa de resultats obtinguts en els darrers tornejos (campió a Binissalem i finalista a Llucmajor), va passar amb comoditat les rondes de Round Robin, a la semifinal va derrotar n’Adrià Vázquez 4/1 4/0 en un partit molt igualat malgrat el resultat, i a la final n’Adrià Melis 4/0 4/0. Enhorabona!

També cal destacar n’Isidre Albons, que també va jugar el torneig i va fer un dels millors partits enfront del finalista, molts d’ànims i a seguir.

A la categoria cadet també volem donar l’enhorabona a en Biel Vacas Oliver, que enguany ha tornat a jugar després d’un temps sense competir i que va quedar campió de la seva categoria guanyant tots els seus partits, el darrer 6/3 7/5 a n’A. Canals Sbert.

Aquestes darreres setmanes han estat un poc convulses per l’incident inesperat del nostre company i l’actual president del Club, Joan Isidre Albons. Les portes de Sant Pere es varen trobar tancades per a ell i va tornar a baixar a la vida real; plens d’angoixa, ens va tocar el cor a tots. Per això vull donar molts d’ànims a la família i als amics, perquè és com si hagués tornat a néixer. Des del CT Felanitx volem donar les gràcies a tots els que varen aportar el seu granet d’arena, i a les instal·lacions del Poliesportiu Guillem Timoner per tenir-hi un equip DESA (desfibril·lador), i sobretot a en Sebastià Garriga, sense ell no hauria sobreviscut.

Gràcies, gràcies i gràcies.

Us volem desitjar que passeu unes bones Festes de Nadal en família i molta, molta SALUT, que ens farà falta!

darreres notícies

et pot interessar

Condemna en veu baixa