21.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 12 abril 2024

Aquest dilluns dia 11 a les 20 hores en la seu de la Penya Barcelonista Els Tamarells (carrer Horts, 50 de Felanitx) tindrà lloc la presentació de la lliga de curses per muntanya Es Pla No És Pla, una lliga que reuneix sis curses del Pla i Llevant de Mallorca:

– La FelanitXtrem serà la primera a celebrar-se divendres 15 d’abril a les 10 hores. Arriba a la setena edició. És una prova de 12,5 km i 575 km de desnivell positiu que comença i acaba al Parc Municipal de Felanitx i discorre per les muntanyes del Calvari, el Picot, Sant Salvador i novament El Calvari.

– La Trail dels Llogarets tindrà lloc dissabte 14 de maig. Arriba a la setena edició, consta de dues distàncies, 18 km i 8 km, i discorre per les elevacions més destacades de Santa Eugènia.

– La Cursa del Meló serà dia 4 de setembre i arriba a la setena edició. Amb dues distàncies, 13,5 km i 7,2 km, té el recorregut pels baixos del Puig de Bonany i per la zona nord del municipi de Vilafranca.

– La Pujada a Sant Nofre, la més veterana del calendari, celebrarà la novena edició el 30 d’octubre, té lloc al municipi de Sant Nofre i ofereix dues distàncies, 13,2 km i 5,2 km, a més d’una caminada popular.

– La Cursa del Tro, en la quarta edició, serà dia 8 de desembre, també amb dues distàncies 14,3 km i 8 km, i discorre per la zona sud-oest del municipi de Vilafranca.

– La Cursa Sant Juníper, tindrà lloc el 18 de desembre. Arriba a la setena edició amb dues distàncies per adults, 17 km i 8 km, a més d’una cursa infantil, i la partida i la meta se situa a Petra.

Us convidam a participar-hi, fent esport i gaudint del nostre entorn amb responsabilitat λ Junta Directiva PB Els Tamarells

darreres notícies

et pot interessar