33.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 29 juliol 2021
Imatge de l'eqip de bàsqued junior masculí de Felanitx
Imatge del partit de l'equip Junior Masculí
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

El Júnior masculí va debutar dissabte capvespre a la fase de Promoció a Interilles fent un gran partit davant el CB CIDE.
El Guillem Timoner tornava a viure un partit de bàsquet més de set mesos després, amb una graderia plena i un públic entregat, que va complir en tot moment amb els protocols marcats.

Des del primer minut, els locals varen estar molt ficats dins el partit, tot i cometre algunes errades típiques d’un primer partit de temporada, varen poder superar l’equip visitant a força de bones defenses i sortides al contraatac que permetien anotar amb facilitat.
Després del descans i sobretot en el darrer quart, els felanitxers varen poder augmentar la diferència i deixaren la primera victòria de la temporada a casa amb un marcador de 78-58.

Aquesta setmana serà el torn dels equips sèniors del Club. El Sènior femení debutarà divendres a vespre a la pista del CB Campos (21 h), mentre que el Sènior masculí començarà aquest diumenge capvespre a Felanitx també davant el CB Campos (18 h).
El Júnior femení també s’estrenarà aquest dissabte al Guillem Timoner davant el CB Dakota Alcúdia (17 h) i finalment el Cadet masculí començarà la fase de promoció a Lliga Especial aquest diumenge a la pista del Sant Agustí A (18 h).
Recordau que per poder presenciar els partits com a local dels equips del CB Joan Capó, heu d’omplir amb el nom, telèfon i DNI el formulari que trobareu cada setmana a les xarxes socials del Club.
Ens espera un altre cap de setmana de bàsquet, no hi pots faltar!
1, 2, 3 conyac!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar