23.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 2 juny 2023

Aquest diumenge passat gaudírem una vegada més d’una victòria de Rafel Nadal a una final de Grand Slam, no sols els aficionats del tennis sinó molta més gent, tota la premsa mundial, no sols esportiva, televisions, emissores de ràdio, han obert els informatius o notícies exalçant la seva victòria èpica davant el rus Daniil Medvedev, remuntant 2 sets a 0 (2/6, 6/7, 6/4, 6/4 i 7/5), però sobretot i de forma especial, la seva persona i les seves virtuts com a esportista (força mental, sacrifici, perseverança, esperit de superació i sobretot humilitat).

Escoltar les seves declaracions després dels partits són un exemple per a tothom, sempre amb respecte cap al seu rival, avui en dia que vivim en un món on les xarxes socials ens mostren els influencers, amb els seus pros i contres, és clar, tenim el millor comunicador, ja que ens transmet uns valors tan positius com exemplaritzants.

I senyores i senyors, és mallorquí! Dic això perquè, sincerament, crec que no en som conscients, ni la societat mallorquina ni els nostres polítics han sabut valorar el que representa la figura de Rafel Nadal per a Mallorca, és el nostre millor ambaixador i ens representa a tot el món; crec que es mereix un reconeixement aquí a l’illa perquè a Roland Garros ja té la seva estàtua. Aquí ho deix…

darreres notícies

et pot interessar

Amàlia Salas López-Cepero

“A Felanitx ens falten polítiques culturals valentes”