14.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 30 novembre 2022
L'equip abans d'un dels partits

CE Felanitx: Marc Rey, Aitor Vergarachea (Rubén Tortosa), Juan Carlos Mesquida (Ramon Huescar), Sergio Contreras, Jesús García (Aday Pedrosa), Adrián Hernández, Javier López, Adrián Meleo (Francisco Javier Maimó), Xavier Bordoy, Sergio Muñoz (Pere Pons) i Antoni Beas.

Àrbitre: Eduardo Martínez, assistit per Alejandro Murillo i Alejandro González. Mostraren una sola targeta, al local Francisco Javier Maimó.

Gols : 0-1 min. 6 David Conejero, 0-2 Pau Mascaró, 1-2 min. 45 Antoni Beas, 1-3 min. 67 Jaime Tovar, 1-4 min. 72 Jaime Tovar, 1-5 Jaime Tovar, 1-6 min. 79 Leo Mascaró, 1-7 min. 87 Jaime Llabrés.

Partit en el qual hi hagué molta diferència en el marcador, tot i que el Felanitx va aguantar bé el primer temps. Es feu passadís al filial mallorquinista, ja campió de la Tercera Divisió, i es rendí homenatge a l’equip cadet felanitxer, flamant campió de Lliga.

UE Llosetina 2, CE Felanitx 1

CE FELANITX: Marc Rey, Aitor Vergarachea, Pere Pons (Jesús Garcia), Juan Carlos Mesquida, Sergio Contreras, Adrián Hernández, Reni Frederick, Adrián Meleo, Xavier Bordoy, Sergio Muñoz i Rubén Tortosa (Antoni Beas).

Gols: 1-0 min. 34 Ander Montori, 2-0 min. 57 Alberto Sastre, 2-1 min. 80 Adrián Hernández.

Àrbitre: Thierry Torres, assistit per Bernardo Adrián Soriano i Enric Fiol.  Mostraren targetes grogues al local Alberto Sastre i als visitants Xavier Bordoy i Sergio Muñoz.

Segona derrota pel Felanitx en una setmana que el deixa 18è amb 35 punts, a cinc de places de salvació quan només resten dues jornades. Hi ha molt poques possibilitats però mentre hi ha vida… Dissabte a les 16.30 h els felanitxers reben el Binissalem en el camp Es Torrentó Mariona Caldentey, en un partit que només val el triomf i esperar la derrota de l’Inter Ibiza, Campos i Rotlet Molinar. Si fos així quedaria tot pendent de la darrera jornada. Cal creure en un miracle.

PRIMERA REGIONAL. Es trenca la ratxa. CE S’Horta 0, AT. Huialfàs 2

Després de catorze jornades sense perdre, arriba aquesta derrota inesperada que torna al tercer lloc al s’Horta, i l’allunya un poc del somni de quedar campió de Lliga. Diumenge a les 18 hores els hortarrins visiten el Can Picafort.

TERCERA REGIONAL. Resultat espectacular. CE Lloret 4, CE Felanitx B 7

Un marcador molt poc freqüent, un 4-7, i això que al descans els felanitxers perdien per 3-2. Dani Algaba  (3), Xim Farrés (2), Francisco Aguilera i Luziano Sánchez anotaren pel Felanitx. El filial és novè amb 40 punts, i dissabte a les 19.15 h rep el Collera B.

darreres notícies

et pot interessar

Jo sí, la resta no