6.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023
L'equip CE Felanitx

CE FELANITX: Marc Rey, Pere Pons (Adrià Marín), Alejandro Iniesta (Rubén Tortosa), Sergio Contreras, Adrián Hernández, Javier López (Jesús Garcia), Reni Frederick, Bartomeu Campins, Xavier Bordoy, Sergio Muñoz i Antoni Beas (Ramon Huescar).

GOL: 0-1 min. 74 Juan Cruz

ÀRBITRE: Nil Cubas, assistit per Christian Escalas i Moisés Muñoz. Mostraren targetes grogues als locals Sergio Contreras, Reni Frederick, Bartomeu Campins i Adrià Meleo, i als visitants Carlos Moreno, Néstor Rojo i Tomàs Agustín. En el minut 73 fou expulsat el felanitxer Sergio Contreras amb vermella directa. 

Derrota tan inesperada com perjudicial per als interessos del Felanitx en un partit que estava abocat a l’empat a zero i que al final es va resoldre per una jugada a pilota aturada. El Felanitx baixa al dissetè lloc, amb 29 punts. Dissabte a les 17 hores els felanitxers visiten el Constància.

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”