19.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 24 juny 2021
Entrada de Karina Gómez, primera femenina
Entrada de Karina Gómez, primera femenina
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Antoni Gran i Karina Gómez, vencedors. La felanitxera Magdalena Vicens, tercera absoluta

Dissabte se celebrà la sisena edició de la cursa per muntanya FelaniXtrem, prova de 13 km de recorregut i quasi 600 metres de desnivell positiu, emmarcada dins el calendari de la Copa Balear de Curses per Muntanya i organitzada pel Club Sa Milana.

La forta calor i l’exigència d’algunes zones del traçat foren determinants per als 298 participants, que afrontaven les dificultats muntanyoses del puig del Calvari (dues ocasions), puig del Picot i puig de Sant Salvador.

Podi femení (foto Elitechip)

Abans de la sortida hi hagué un sentit homenatge a dos participants molt reconeguts i apreciats, els veterans Toni Sintes i Paco Blasco.

El vencedor de la prova fou Antoni Gran (CE Es Pedal) amb un temps de 57’14”, seguit de Biel Company (Tirany SM2-Tecnologia) amb 59’27” i Pep Joan Serra (CA Diaita) amb 59’34”.

A fèmines la victoria va correspondre a Karina Gómez (Talaiots Club de Muntanya) amb 1h.11’17”, seguida de Marga Fullana (CE Picatalons) amb 1h.15’50”, i la felanitxera Magdalena Vicens (Sa Milana) amb 1h.19’33”.

Entrada de Toni Gran
Entrada de Toni Gran

Joan Nicolau (Triatló Portocolom) i Xisca Barceló (Triatló Portocolom) foren els primers classificats entre els corredors locals. Destaquem també les bones actuacions de Vicenç San Cristóbal (Sa Milana) i de Toni Nicolau (Triatló Portocolom). Per categories, en sub-18 guanyava Raúl Vallés (S. Muntanya Pollença), en sub-20 els primers foren Andreu Capó (Sa Milana) i Àngela Llabrés (Sa Milana), en sub-23 el vencedor era Toni Lluís Femenies (Montaura Trail), en màsters 40 els primers eren Juan Tenorio (Malalts de Turmell) i Àngels Olives (Talaiots), en màsters 50 els vencedors foren Mariano Escuín (Sa Milana) i Antònia Martorell (S’Esclat Sineu), en màsters 55 Francisco Risco (Matinam per somiar) i en màsters 60 Fernando Romero (CA Andratx).

Magdalena Vicens, coronant el Picot
Magdalena Vicens, coronant el Picot

Acabaren la prova 250 participants, i els trofeus les lliuraren els regidors de l’Ajuntament de Felanitx Joan Aznar, Marta Cano i Rafel Rubio.

S’ha d’agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Felanitx, la Brigada Municipal, la Policia Local, els integrants de Protecció Civil, acompanyats d’uns 50 voluntaris, els xeremiers Catalina Obrador i Miquel Uguet, a Miquel A. Riera (DJ Titi), als fotògrafs Biel Adrover (Fotoboc), Maria Suñer, Miquel Lluís Mestre, Tolo Sent, Caty Pons, Marga Capó, i Fotos Jaume Monserrat, i als patrocinadors Penya Barcelonista Els Tamarells, Bodega Vi d’Auba i Parc Cafè.

En condicions anormals s’ha aconseguit treure endavant una nova edició, la sisena, de la FelanitXtrem. Desitjam seguir millorant una prova ja consolidada en el panorama balear de les curses per muntanya.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar