15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 12 abril 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Benvolguts veïnats, ara ja ho podem dir, sabem de molt bona tinta que ja és oficial: Felanitx serà pioner a nivell mundial d’una nova modalitat de carril bicicleta (i nous vehicles de mobilitat urbana).

Després de mesos de proves, mesures i estudis arquitectònics, de seguretat, d’eficàcia i d’altres que ara no venen al cas, s’ha pogut demostrar que el trespol de la zona exclusiva per a vianants que ja fa anys que gaudia la vila en el seu carrer Major, és suficientment rígid per suportar el tragí de tots aquests vehicles.

De fet, estic segur que fa mesos que heu maleït veure com vos passaven per un costat i per l’altre quan intentàveu fer una volteta tranquil·lament per aquest carrer, no és així? Idò heu estat molt mal ciutadans, perquè no era més que una manera d’arribar a totes aquestes conclusions, el que realment feia aquesta gent que anava sense mirar prim pel carrer Major, amb els seus patinets, bicicletes, etc., era complir un manament de la Sala per tal de tenir un informe favorable per dur a terme tan necessari projecte.

I ara, amb les conclusions i els estudis favorables, podem anunciar amb gran entusiasme, que una vegada s’acabin les darreres tasques de posada a punt, pintar retxes per delimitar espais, semàfors, senyals de trànsit i tota la “parafernàlia” pertinent, en breu tendrem la gran inauguració, ja s’han contractat els focs artificials, que ens han dit que seran apoteòsics, del flamant carril-bici en el carrer Major.

Com he dit al començament, el primer carril per a vianants que passa a ser carril per a vehicles de mobilitat urbana!

Quin goig, ja era ben hora! Ara sí que podem dir que Felanitx és un poble de sensacions així com toca!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar