14.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 30 novembre 2022

Aquest passat 11 de setembre va fer dos anys des que es varen celebrar les eleccions a la Junta Directiva del Club Nàutic de Portocolom. Des de la nostra candidatura ens vàrem presentar de forma completament desinteressada per fer un vertader canvi a una situació insostenible en referència a l’ús de les instal·lacions, la gestió econòmica i la imatge del Club Nàutic.

Desgraciadament, no tan sols no vàrem poder canviar aquesta situació derivada d’un mateix mandat continuat per més de deu anys, ara ja dotze, sinó que vàrem sortir d’allà afegint al banyat, ja que ens vàrem veure immersos en un procés electoral carregat d’irregularitats des del bon començament, i que varen arribar al màxim exponent amb el colofó dramàtic de la nit electoral.

Un drama que va començar amb les llargues cues d’espera que es varen formar degudes a una mala organització i que varen fer que molts de socis no poguessin exercir el seu dret a vot; que va seguir quan va arribar una suposada urna en forma de contenidor de fems marró amb pany de maleta que contenia els vots per correu, i que va acabar a les 5 del matí quan la mesa electoral va acabar de recomptar tots els sobres que sortien d’aquell contenidor en feixos perfectament ordenats, provinents tots de la mateixa sucursal de DHL a Manacor.

Així i tot, i sent víctimes de totes aquestes irregularitats, en tot aquest temps encara hem hagut de suportar ser anomenats públicament com “la candidatura derrotada”, o almenys així és com la Junta Directiva ens cita als seus comunicats, i a veure publicacions en diversos mitjans de comunicació en què clarament se’ns deia que “s’ha de saber perdre”. Doncs bé, avui feim aquest escrit amb una sentència judicial amb la mà, i a hores d’ara ja duim tres impugnacions guanyades: una davant la Federació Balear de Vela (FBV), una altra davant el Tribunal Balear de l’Esport, i aquesta passada setmana el Jutjat Civil de Manacor ens ha tornat a donar la raó al·legant greus irregularitats en el vot per correu.

Després d’això, l’únic dubte que queda enlaire és si trobaran que amb aquesta ja és suficient, o si una vegada més continuaran gastant els doblers dels socis per dur a terme un tercer recurs que no du enlloc més que a allargar el màxim possible el mandat actual. Cal dir que tot aquest trull podria haver quedat aclarit repetint les eleccions quan la FBV va dictar la primera sentència, fa més d’un any i mig.

Com sempre hem dit, mai hem volgut aquesta situació, que no fa res més que perjudicar, en primer lloc, el Club Nàutic, i en segon lloc, a nosaltres, que duim pagant tots aquests actes de la nostra pròpia butxaca. Per això, volem concloure aquest escrit desitjosos de posar fi a això d’una vegada per totes, i poder ajudar el Club Nàutic amb la nostra feina, en cas de guanyar, i donar la mà en cas de perdre, en un procés electoral just i sense irregularitats

darreres notícies

et pot interessar

Deixadesa dins sòl rústic