27.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 21 juliol 2024

oan Toni Franch Mas, jove alumne del Conservatori de Felanitx, ha estat reconegut amb guardons en dos prestigiosos concursos nacionals de guitarra. El passat 29 de juny, Franch Mas va obtenir el primer premi en la categoria I (de 12 a 14 anys) del VI Concurs de Guitarra de Vila-seca, celebrat al conservatori d’aquesta localitat de Tarragona.
Anteriorment, el 7 de juny, va aconseguir el segon premi de la categoria B (alumnes de 1r a 3r d’Ensenyaments Professionals) al concurs organitzat a la seu del Conservatori Professional “Francisco Guerrero” de Sevilla. En ambdues competicions, els jurats estaven compostos per reconeguts professionals del món de la guitarra i de la música en general.
Joan Toni Franch Mas ha conclòs el 2n curs dels Ensenyaments Professionals de Música amb Matrícula d’Honor en la seva especialitat, així com en altres assignatures. El seu èxit és fruit del seu esforç i dedicació, així com del suport dels seus pares, professors i, en especial, del seu professor de guitarra, Sebastià Segovia.
El Conservatori de Felanitx i la comunitat educativa feliciten Joan Toni Franch Mas per aquests èxits destacats, que auguren un futur prometedor en la seva trajectòria musical.

darreres notícies

et pot interessar

“La magnitud de la tragèdia és enorme, fa massa anys que hem d’adaptar-nos a lleis que cada vegada degeneren més l’educació”