14.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 12 abril 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

“Hi ha dues coses infinites: l’Univers i la botxor humana. I de la primera no n’estic tan segur”, Albert Einstein.

Aquesta frase resumeix l’actitud de molta gent en aquesta situació que ens ha tocat passar. I és que si no arriben les vacunes i comença a millorar la cosa, no és que arribi una quarta o cinquena ona, el que arribarà serà un tsunami de dimensions descomunals. I no, no hem de donar la culpa al Govern, sigui el que sigui, la gran part de culpa és dels propis ciutadans!

Som una raça de bars, això està ben clar i ha quedat ben demostrat aquests darrers mesos. Quan ens varen tenir confinats no ens va quedar més remei que estar tancats, però ara, ara han sortit tots, com els dic jo, els walking deads! Gent que basqueja pels carrers sense saber on pondre l’ou i que han trobat el cel obert en aquells locals que serveixen take away… No gaire away, no, només tan away com a dues passes enfora del portal del local, a la cantonada més propera, o en el cotxe aparcat que fa de barra improvisada. I ja tenim tota la guarda fent rotlo, fent els seus beures “per endur-se’n”, i tot això, clar, sense mascaretes ni distàncies de seguretat, i com no són a una terrassa i tampoc es passegen, fent els seus cigarrets, que així sí que està permès. Total, que al final el que ens queda és un bon macrobotellot, i clar, com a tal, després hem de deixar ben escampada la brutor que deixen pertot arreu, només faltaria.

En fi, com he dit, haurem de confiar amb les vacunes, perquè si ha de ser en el sentit comú… com he sentit moltes vegades, és el menor dels sentits de la raça humana.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar