27.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 29 juliol 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Molt interessant la columna del PP de la setmana passada. Acaben la minipista d’atletisme i canviaran la ubicació dels serveis socials del Port, dues coses que ja havia decidit el pacte anterior. Afirmen que al PSOE l’única cosa que els interessava era la cadira del govern, quan, en el primer pacte, el candidat dels socialistes va renunciar a l’any de batlia que li tocava. El qui no ha volgut amollar la cadira de cap de les maneres és el batle Monserrat, que ha incomplit el que fa firmar el seu partit.

Na Soler, que s’ha fet càrrec de bona part de la feina que no fa el batle, ara també fa d’oposició de l’oposició. La setmana passada deia que en Mestre, amb més d’un any de govern va esser incapaç de saber que hi havia un abocador a Ca n’Alou, cosa que no té res de particular si consideram que el PP va tenir la batlia durant dotze anys i ella va esser la batlessa durant quatre i tampoc no varen veure o varen fer que no veien un abocador de més de vint anys.

Felicita la regidora d’UP que ha dimitit, però denuncia el desgavell de na Montero del Bloc, sense explicar en què consisteix tal desgavell.
Fa molta de feina i ara dilluns hi haurà una plenària sense contingut i no parla gens d’un tema que el PP ha tengut molts anys per gestionar, que du més de cinquanta anys de retard i que no els ha interessat mai canviar, tots sabem per què: el Pla General d’Ordenació Urban ● Atent

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar