15.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 31 març 2023

Estimats i estimades,

He donat una passa endavant per ser el candidat a la batlia de Felanitx, amb la confiança dels meus companys i companyes, i de moltes persones que m’han encoratjat a prendre aquesta decisió. A tots, vull agrair el seu suport perquè jo sigui qui em posi al capdavant.

Especialment, vull agrair a les meves companyes, Gràcia González i Damiana Massutí, el seu suport i sobretot el seu entusiasme per fer créixer el projecte. Tot i haver viscut moments complicats, en lloc de distanciar-nos ens ha apropat més i ara som un bon equip.

Crec fermament en l’honradesa de la política com a mitjà amb el qual podem transformar i millorar les nostres vides, especialment en aquesta època d’indignació de la gent, que ha de patir diàriament escàndols inacceptables a l’Ajuntament.

Entenc la divergència política i la diferència d’opinions, però de cap manera puc permetre certes conductes perverses de la política municipal que menyspreen la legitimitat política. Per desgràcia, i gràcies a certes forces polítiques tenim un Ajuntament dirigit en l’ombra per polítics que només miren per interès partidista i el clientelisme.

És per això que tant l’agrupació socialista, com els votants, desaproven la falta de paraula i compromís d’alguns polítics municipals, així com certes conductes personals, que han trencat tots els ponts de diàleg i col·laboració.

Davant això, som conscient del pes i responsabilitat que comporta ser candidat a governar el nostre poble, i també els obstacles que tenim davant, però Felanitx mereix recuperar el prestigi que ha perdut, i per això és el moment de treballar per un futur que liderarem i construirem entre tots i totes. Un futur de prosperitat compartida.

Un repte que assumesc amb enorme il·lusió i orgull, amb l’objectiu de recuperar i impulsar totes aquelles iniciatives i projectes que aquest govern no ha desenvolupat.

Els puc assegurar que cada dia lluit i lluitaré perquè els projectes que duen a terme altres institucions siguin una realitat. Com l’hospital, la nova escola, la reforma del Sindicat, o el parc prehistòric als Closos de can Gaià. També vull impulsar projectes propis com un nou Auditori, un Pla General nou, habitatge de protecció oficial, la millora dels vestidors i graderies del camp de Futbol d’es Torrentó-Mariona Caldentey, entre d’altres, però, sobretot, més neteja i més seguretat ciutadana.

Els puc assegurar que no pretenc convèncer-los amb falses expectatives, ni m’ompliré la boca amb vagues promeses i buides de contingut que mai pugui complir. He demostrat que tenc paraula i complesc amb el que em compromet.

Felanitx ho mereix!

Xisco Duarte, precandidat a la batlia de Felanitx

darreres notícies

et pot interessar

Marta Obrador Barceló, Actriu, professora de música i directora del Davallament

“El Davallament tot narrat era pesat, per això enguany introduïm text als actors”