5.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 3 febrer 2023

El passat cap de setmana es va celebrar la convenció del Partit Popular. Més de 25 persones de Felanitx vàrem ser presents a la convenció.

El Partit Popular ha començat a fer feina pel canvi del maig de l’any 2023.

Amb intervencions de persones rellevants de la societat civil, com autònoms i economistes, ens varen explicar com veuen Balears en aquests moments.

Na Marga Prohens va manifestar que el nostre projecte posa l’individu en el centre de l’acció política, com únic protagonista i amb el seu projecte de vida.

Una legislatura que ha faltat en la gestió de turisme, el preu de l’habitatge o la sanitat pública, que són exemples dels principals problemes que durant vuit anys no ha arreglat aquesta comunitat.

Si el Partit Popular governa la pròxima legislatura, garanteix la gratuïtat de l’educació de 0-3 anys i reduir la llista de reproducció assistida; bonificar el 100 % de la quota d’autònoms els dos primers anys; estar devora el nostre teixit productiu i del nostre sector econòmic.

Es crearà una ajuda destinada als joves per a poder comprar la seva vivenda, s’eliminaran els imposts i els avalarem les hipoteques; es donarà seguretat als propietaris per poder recuperar els seus habitatges okupats perquè les puguin posar al mercat de lloguer i treballarem contra l’ocupació il·legal; es llevarà l’impost de successions; i es durà a terme una rebaixa important d’imposts per afavorir l’economia familiar.

Tenim els objectius marcats, sabem com gestionar-ho. I la il·lusió per fer-ho.

darreres notícies

et pot interessar

Rafel Rubio Ferrer, perruquer i empresari, és regidor de Comerç, Indústria, Fires i Mercats a l’Ajuntament de Felanitx

“Hem de recuperar l’experiència de comprar al petit comerç, que sigui com un relat d’emocions, i ho hem de fer entre tots”