5.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 3 febrer 2023

La setmana passada us donàvem detall de les passes seguides per aconseguir que el futur Hospital de Felanitx, que ha de construir el Govern balear, sigui una realitat com més aviat millor. És absurd pensar que cap membre de l’equip de govern no defensa unes instal·lacions sanitàries tan necessàries, molt absurd. Les obres de la dotació de serveis seria un perfecte regal de Reis que costarà als felanitxers i felanitxeres més de 300.000 €, per això deim que és absurd pensar que el PI no defensa aquest projecte. El PI Felanitx apostam per la salut i, per això, ja s’ha iniciat l’expedient de les obres i si tot va bé el projecte podria està licitat a final d’any. Abans que acabi l’any Portocolom també començarà a renovar la seva imatge, concretament als carrers Port de Palos i El Salvador. Portocolom necessita un canvi, i aquests carrers tan transitats necessiten un canvi que els doni amplitud i on els vianants i els ciclistes puguin transitar sense perills.

El PI Felanitx sempre hem donat suport al projecte dels Closos de can Gaià, i aquest dissabte serem a la concentració que han organitzat Projecte Closos, Amics dels Closos i Salvem Portocolom per reclamar els doblers perquè el jaciment sigui un parc arqueològic. Una promesa del Govern que ha quedat sepultada i arraconada per segona vegada incomplint l’anunci que va fer la Conselleria de Fons Europeus. Una conselleria a la qual fa feina una felanitxera socialista que duia bandera defensora d’aquesta inversió, ella i el seu portaveu socialista a Felanitx, que s’ha omplit la boca a cada plenària dient que fan costat als Closos. No és ara important defensar que a Portocolom volem un parc arqueològic? Què hi tenen a dir els socialistes de Felanitx que hi han donat l’esquena i no han defensat aquesta inversió a casa seva? El PI de Felanitx i l’equip de govern sí que apostam pels Closos de can Gaià, per això es durà a la plenària d’aquest novembre l’aprovació del Pla Especial d’Ordenació Urbanística dels Closos. Des del PI Felanitx farem tot el que estigui a la nostra mà per aconseguir aquest parc arqueològic, perquè ens ajudarà a conèixer i conservar el nostre patrimoni, part de la nostra història.

darreres notícies

et pot interessar

Rafel Rubio Ferrer, perruquer i empresari, és regidor de Comerç, Indústria, Fires i Mercats a l’Ajuntament de Felanitx

“Hem de recuperar l’experiència de comprar al petit comerç, que sigui com un relat d’emocions, i ho hem de fer entre tots”