15.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 31 març 2023

Volem començar aquesta columna per anunciar-vos com bé podeu haver llegit a qualque mitjà de comunicació que la nostra portaveu actual ha estat elegida candidata per a les eleccions del mes de maig. No serem nosaltres qui us parlarem de la preparació de na Catalina Soler, una dona que no s’amaga davant els problemes, una dona que té una experiència en gestió municipal que cap altre candidat tendrà, una dona que a més de política també és mare, que sap que és haver de conciliar feina i família, com moltes de dones felanitxeres, una dona que ha donat un impuls al Govern municipal actual, una dona que sempre ha demostrat que ser felanitxer o felanitxera és un orgull.

Al mes de maig arribarà el moment del canvi, el moment que el Partit Popular pugui gestionar l’Ajuntament, el Consell de Mallorca i el Govern, perquè quan fan un pacte són lleials, compleixen la paraula donada.

Necessitam canviar les polítiques d’habitatge entre d’altres. Des de l’any 2015 el preu de la vivenda a les Illes Balears ha augmentat un 68 %, arriba als 3.125 euros per metre quadrat, el més car de l’Estat espanyol. Segons els càlculs fets a les Illes Balears hi ha un dèficit de 20.000 vivendes assequibles. Al ritme de construcció de VPO d’aquesta legislatura el Govern necessita 50 anys per acabar el problema. I en tot això el Parlament la setmana passada va debatre el Decret de mesures urgents en matèria urbanística, que encara limita més la creació de sòl urbanitzable, un decret sense negociar, imposat i del que, el mateix partit socialista no està convençut de la seva aplicació, però està fermat per Més.

Menys de 120 dies per al canvi, menys de 120 dies per a les properes eleccions. De cada ciutadà i ciutadana depèn el canvi.

darreres notícies

et pot interessar

Marta Obrador Barceló, Actriu, professora de música i directora del Davallament

“El Davallament tot narrat era pesat, per això enguany introduïm text als actors”