6.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023

Quan ja vivim de ple la setmana gran de Felanitx, només podem dir que fins al moment d’escriure aquestes paraules tot ha sortit bé. Els vàrem encetar amb un gran pregó, en un marc totalment nou, i des del Partit Popular seguim pensant que és important que la “casa de can Llevadora” quedi en mans públiques, no sabem si podrà ser una realitat però almanco s’ha d’intentar.

Una gran Nitx de l’ Art, amb responsabilitat, control d’aforament, música al carrer d’asseguts, volem donar l’enhorabona al grup Do Natural pel seu nou disc. S’han celebrat diferents concerts, amb una gran organització de control i d’accessos; s’ha de recordar que l’horari de la part de baix del parc no és el mateix que el dels concerts.

Us animam que passeu els darrers dies de festa com fins ara, amb responsabilitat, distància i mascareta.

Per cert que s’ha celebrat el torneig de pàdel, es va dur a terme la pujada de Sant Salvador, s’ha de celebrar el torneig de futbol Ciutat de Felanitx, presentació de llibre, portes obertes als Clossos, tot i fent molt manco actes s’ha intentat dur actes per tota la gent i per totes les edats.

Sempre hem dit que Felanitx és la seva gent i amb aquestes festes es demostra.
És una llàstima que el PSOE ho vulgui polititzar tot i segueixi amb les seves mentides, durant quatre dies les convidades només es podien treure a la Casa de Cultura de Felanitx, per tant, era per afavorir els felanitxers i felanitxeres, quan no es cobra no es pot fer distincions de ciutadans, ciutadanes, si es cobràs sí que es podria bonificar els residents, establint diferents preus, enguany hem trobat molt millor que amb les circumstàncies actuals era molt millor tot gratuït.

I no podem acabar aquest escrit sense donar l’enhorabona a na Bel Mas, primera dona felanitxera que acaba una prova d’UTMB Mont Blanc.

Visca Felanitx i Visca Sant Agustí!

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”