14.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 30 novembre 2022

Dilluns hi haurà la plenària ordinària d’octubre; els temes que es debatran us els explicarem la setmana que ve. Aquesta us volem explicar que, tot i les crítiques del partit socialista, la setmana passada vàrem dir que sols en tres mesos d’estiu s’han posat més de trenta multes per incomplir l’ordenança de residus; dins la darrera setmana s’han denunciat més de tretze persones, aquestes encara no s’han notificat. Des de l’equip de govern continuam fent feina, sense mentides i amb transparència; que, per cert, amb mig any l’Ajuntament de Felanitx ha estat l’únic que ha augmentat en la seva posició de transparència, som el setè ajuntament en millora en transparència. N’hi ha que no han obert boca; per criticar sí, però per reconèixer quan es fa la feina no.

Dimarts, a Junta de Govern Local, vàrem aprovar la nova licitació de teleassistència; com a novetat, la nostra gent gran ara podrà sortir de casa seva amb tranquil·litat.

Aquest dimecres acabava el termini per presentar-se a la nova licitació de recollida de fems, us en continuarem informant.

darreres notícies

et pot interessar

Condemna en veu baixa