7.8 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 28 gener 2023

Dilluns va tenir lloc la plenària ordinària. Vàrem començar amb un minut de silenci en record del batle Pere Mesquida, primer batle de la democràcia, i també per Apol·lònia Andreu, felanitxera i pregonera de les nostres festes l’any 2005. Felanitx és la seva gent.
Volem traslladar la nostra enhorabona a Pere Antoni Mascaró, nou regidor del PI. Segur que entre totes i tots farem que la feina sigui més lleugera.

Dins l’apartat de punts de l’ordre del dia es va aprovar el preu per a l’adquisició dels solars de la plaça de Cas Concos. Canten papers i menten barbes sempre que el Partit Popular ha format part de l’equip de Govern i s’ha avançat amb la plaça. Nosaltres volem una plaça a Cas Concos tal com volen els concarrins i concarrines.

Dimarts a la Junta de Govern Local es va aprovar definitivament el projecte de dotació de serveis per a la construcció del nou hospital. Seguim treballant mentre altres segueixen embullant.

Avui acabarem amb una notícia no gaire positiva: hem sabut per part de la Conselleria d’Educació que el projecte de la nova escola s’endarrereix quatre mesos. Imaginam que el partit socialista farà tot el que estarà a les seves mans perquè no hi hagi més retards amb la nova escola i que el futur hospital sigui una realitat. Una cosa és el que fan dir a la llengua i una altra són els fets. Aviat arribarà el temps de passar comptes i nosaltres haurem estudiat un poc cada dia.

darreres notícies

et pot interessar

Franc Prohens Cabrer i Jaume Prohens Manresa, músics i compositors

“Som conscients que és més difícil arribar al públic del nostre país amb una llengua estrangera, però consideram que ser fidels a un mateix és el més important”