5.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 3 febrer 2023

El proper dilluns tenim plenària ordinària. Dins el punt de l’ordre del dia declararem desert el lot dos de la recollida de fems i ho tornarem a licitar.

Duim a aprovació el pla d’igualtat de l’Ajuntament de Felanitx; un pla que ha de regir els anys 2022-2026. El pla marca les polítiques d’igualtat de l’administració pública i en poc temps es presentarà el pla d’igualtat del municipi.

Es durà a aprovació el pla especial dels Closos de Can Gaià. És imprescindible tenir el pla especial aprovat per poder seguir treballant amb el pla quan s’aconseguesquin els doblers desitjats i es puguin executar les obres per poder dur a terme el parc arqueològic.

És una llàstima que el Govern ens hagi tornat a enganyar amb els doblers. Ens havien promès que els doblers de l’ecotaxa anirien destinats al parc arqueològic. Des del Partit Popular hem fet una esmena als pressuposts generals de l’Estat per destinar un milió d’euros als Closos. Ara veurem si el partit socialista, tant embulla persones, hi votarà a favor. Darrerament, el Partit Socialista demostra que el sou que cobren el senyor Duarte i la senyora González del Govern són més importants que defensar Felanitx. De cada dia queda demostrat quina política practica el PSOE. Mentida rere mentida, posar en boca de la senyora Soler coses que mai ha dit i, quan no tenen recursos, acusar-la de corrupció. El PSOE cada vegada més lluny de les necessitats reals de Felanitx, ens volen separar entre bons i dolents.

Aquesta setmana s’han retirat contenidors del carrer de Sant Agustí. És una zona urbana on la recollida és porta a porta, i aquest lloc era un petit abocador de voluminosos. Volem agrair la col·laboració dels veïnats.

De les pintades que es varen fer a sa Font, ja s’ha iniciat l’expedient i s’ha esbrinat qui són els autors.

Dimarts, a la Junta de Govern, es va iniciar l’expedient per a la dotació de serveis del nou hospital.

darreres notícies

et pot interessar

Carta oberta de Xisco Duarte

Rafel Rubio Ferrer, perruquer i empresari, és regidor de Comerç, Indústria, Fires i Mercats a l’Ajuntament de Felanitx

“Hem de recuperar l’experiència de comprar al petit comerç, que sigui com un relat d’emocions, i ho hem de fer entre tots”