5.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 3 febrer 2023

Plenària ordinària. Ja podem dir que tenim aprovat inicialment el pla especial dels Closos. Nosaltres sempre hem treballat per aquest projecte i no necessitam fer-ne debats polítics, cosa diferent del partit socialista. És increïble que la Sra. Gracia González, secretària general de la Conselleria on es distribueixen els Fons Europeus, en tot i per tot el projecte del Closos hagi quedat fora. A la plenària, els del PSOE no varen obrir boca: per part de l’equip de Govern va parlar el batle.

Una vegada més, no es va poder aprovar la declaració institucional que va presentar el PSOE per condemnar la violència de gènere. La Sra. Vidal fa i diu el paper que li diuen del seu partit de Palma. Nosaltres no ens movem del mateix lloc, cosa que ella no pot dir. Seguirem lluitant fins que no hi hagi cap dona víctima de violència de gènere.

A l’apartat de precs i preguntes, el Sr. Duarte, molt preocupat per les pintades als edificis municipals i espais públics, troba que hauríem de posar càmeres a sa Font. No deu saber que a Delegació de Govern, la Sra. Calvo, ens ho ha denegat perquè és un lloc on hi ha molts de menors.

La Sra. González es va preocupar pels pins de la primera línia del Riuetó i tampoc deu saber que aquesta gestió pertoca a Ports de les Illes Balears: ni arreglen els pins ni les barraques que fa tres anys, a algunes de les quals no es pot accedir.

A la junta local de dimarts vàrem aprovar la concessió de subvencions per rehabilitació de façanes. Enguany s’han concedit els 50.000 euros que estaven pressupostats.

Després de tres anys recuperam el tradicional fogueró de Son Valls i la ballada popular. Molts d’anys als veïnats de Son Valls.

Ja han començat els actes de la 46a Setmana de Música amb concerts de gran nivell. Us animam a gaudir de bona música i conferències.

Ja podem dir que l’Ajuntament és el propietari de tots els solars de la futura plaça de Cas Concos. Com sempre deim, aquesta plaça sols ha avançat quan el Partit Popular ha estat al govern, cinc anys d’un Govern d’esquerres a Felanitx i no es va fer res de res.

Seguim treballant mentre n’hi ha que l’únic que fan és posar pals a les rodes.

darreres notícies

et pot interessar

Rafel Rubio Ferrer, perruquer i empresari, és regidor de Comerç, Indústria, Fires i Mercats a l’Ajuntament de Felanitx

“Hem de recuperar l’experiència de comprar al petit comerç, que sigui com un relat d’emocions, i ho hem de fer entre tots”